Gratis SEO

Gratis søgemaskineoptimering for udvalgte kunder

Er du interesseret i gratis SEO? Hvis svaret er ja, kan JPO Marketing måske hjælpe dig. Du spørger måske:

“Hvorfor tilbyder et professionelt marketingfirma gratis søgemaskineoptimering og hvad er bagtanken?”

Den gode nyhed er, at vi rent faktisk tilbyder gratis SEO, hvis din hjemmeside lever op til nogle bestemte krav. Med vores gratis service får du ekspertbistand til din hjemmeside og vi optimerer dens såkaldte on-page SEO på siden og giver dig råd til, hvordan du forbedrer dens synlighed i Google. Lige som vi også gør for betalende kunder.

I mindre konkurrencefyldte nicher, kommer de fleste af vores kunder på side 1 for relevante søgeord, efter de har fået gratis SEO. Vi mener det er en god måde at introducere vores services på, vores viden, vores metode og vores måde at lave forretning på. Det er også et godt fundament for din hjemmeside til at begynde dens march mod side 1 i Google.

Vi garanterer, at du vil se en forbedring på mindst 1 søgeord med denne service. Vi vælger søgeordene og måler din hjemmesides placering i Google både før og efter vi påbegynder den gratis optimering.

Sådan kvalificerer du dig til vores Gratis SEO service

Det er ikke fordi, vi stiller de helt store krav for at du kan deltage, men der er dog nogle:

  • Dit domæne (hjemmeside) skal være mindst 1 år gammelt
  • Din hjemmeside skal have over 10 sider med indhold.
  • Din hjemmeside må ikke være i en kontroversiel niche.
  • Du skal give os adgang til dit CMS eller FTP.

Gratis SEO Program – Vores krav

Da det er en gratis service har vi yderligere to krav til dig.

Du skal omtale vores service på din hjemmeside og i de sociale medier, hvor du har en profil – typisk Facebook, Twitter og LinkedIn.

Begrænset antal af vores Gratis SEO service

Som et professionelt firma, der lever af Content Marketing og SEO services, kan vi ikke tilbyde denne service til alle og enhver. Vi er nødt til at begrænse antallet af deltagere, vi har på dette program. Vores mål er at imponere dig med vores gratis søgemaskineoptimering, så du ønsker at fortsætte og bliver en betalende og loyal kunde. Trods alt vokser træerne ikke ind i himlen og vi kan ikke fortsætte den gratis SEO ydelse i en uendelighed.

Vi er vilde med at hjælpe vores kunder til online dominans i deres marked. Tænk på vores gratis SEO service som en prøvekørsel. Det koster dig ingenting, du kan tjekke hvordan vi performer og hvis du kan lide hvad du ser, er vores service til salg.

Sådan kommer du videre med vores Gratis SEO Service:

Er din hjemmeside kvalificeret? Super! Er du ikke helt sikker? Så gør vi benarbejdet og tjekker for dig. Vi vil gerne vise dig, hvad vi kan. Brug vores kontaktformular nedenfor og vis din interesse i vores gratis SEO  service – du får et hurtigt svar.