+45 71 99 97 27

Sådan får du flere varme B2B-leads og salgsmøder

B2B marketing model med
online leadgenerering

Download vores B2B Marketing Model og se hvordan du løbende kan få købeklare leads.

Få vækst i leads og salg

Med JPO Marketings B2B Marketing Model får du en gennemført og afprøvet leadgenereringsproces, der løbende giver dig købeklare leads på både kort og lang sigt.

Det gør vi ved at kombinere content og inbound marketing, marketing automation og målrettet annoncering med ROI baseret leadgenerering.

Vi 5-doblede antallet af varme leads på mindre end 10 uger. Modellen har givet os det største online salgsboost nogensinde.

Ewelina Reszke
Sales Director - ConWX

Fra leads til salgsmøder

JPO Marketing hjælper B2B virksomheder med online marketing, der giver relevante besøgende til deres website, flere salgsklare leads, der giver flere salgsmøder og ikke mindst flere kunder.

Vi bygger din online salgsmaskine ved at udvælge de relevante kundesegmenter, give dem det rigtige indhold og føre dem igennem din salgstragt med kreativ 1:1 marketing automation.

Resultatet er flere leads og salgsmøder, flere kunder og ikke mindst højere salg.

Gennemprøvet og sikker proces

Med vores B2B Marketing Model får du en digital strategi, der er afprøvet, gennemtestet og som virker. Den binder det bedste fra digital markedsføring sammen med det mere traditionelle salg.

Vores proces er fintunet gennem mange implementeringer og erfaringer. Og selvom ikke to kunder er ens, så er processen og det, der skal udføres og leveres, sammensat af en række komponenter, der skal spille optimalt sammen. Vi har således helt styr på:

  • Landingpages
  • Premium Content / LeadMagnet
  • E-mail flows
  • Målrettet annoncering fra flere kanaler (Google, Facebook, LinkedIn)
  • Videoproduktion
  • Leadscoring
  • CRM
  • At få eksisterende og flere systemer til at spille sammen
  • Og alt andet der skal til for sikre en optimal implementering

Er det ikke kun for store virksomheder?

Nej! Marketing Automation systemer med leadscoring er blevet både meget mere brugervenlige og så er prisen trykket godt i bund, så alle kan være med. Mange tænker Marketing Automation som noget meget stort og komplekst med forvirrende flows og arbejdsgange. Det er det ikke. Vores model tilsikrer en sikker og simpel proces, som virker og til priser, hvor alle B2B virksomheder kan være med.

Vi har kunder, hvor et enkelt salg har betalt for hele projektet, men typisk skal der lidt mere til. Men vi kan hurtigt lave en beregning baseret på jeres tal, så du kan se, hvor I står.

Virker det også for min virksomhed (for den er helt speciel)?

Vores B2B Marketing Model er en strategi og en proces og derfor virker den for alle. Det er ikke en smart "hack" eller en "sjov idé". Selvom der er stor forskel på B2B virksomheder, så har vi endnu ikke mødt en, hvis kunder ikke er personer, der kan rammes på nettet!

B2B virksomheder sælger nemlig ikke til andre virksomheder - de sælger til personer, der er ansat i andre virksomheder. Og de personer findes online ligesom du og jeg.

Og hvis du ikke tror mig, vil jeg gerne vise, hvordan det kan se ud for din virksomhed. Kontakt mig her:

Jan P. Olsen

Direktør - Digital Seniorkonsulent

+45 22 14 57 38

Download vores B2B Marketing Model
og se hvordan du løbende kan få købeklare leads.