Growth Hacking

Dit Growth Hacking Bureau

Transformer din organisation med data-drevet vækst.

Definer dine forretningsmål og øg din vækstrate hver måned.

Få dit eget personlige team af erfarne eksperter til at eksekvere.

Realiser din vision. Opfyld din ambition.

Hvad ødelægger dit indtjeningspotentiale?

Efter vi har arbejdet med 100+ virksomheder og hjulpet dem med at nå deres mål, har vi konstant set de samme forhindringer, der ødelægger den potentielle indtjening. Er din virksomhed udsat for de samme udfordringer?

For lidt viden i dit team

Du har et team, der arbejder hårdt og tror på dig, men du er godt klar over, at de mangler den viden, der er vital for succes. Og vidensgabet udvider sig konstant.

Din branche ændrer sig – og hurtigt. Du ved, at du falder bagud, men uanset hvor hårdt du prøver, kan du ikke uddanne og træne dit team hurtigt nok til at følge med.

Du mangler ressourcer til at eksekvere på vækst-aktiviteter

Du har ikke tilstrækkelige ressourcer til at eksekvere på kampagner og interessante vækst aktiviteter. Du ved, hvad du vil, men du har simpelthen ikke nok hænder til at eksekvere.

Det fører til, at vigtigt arbejde bliver leveret for sent, eller i mindre god kvalitet og det øger risikoen for at miste kunder.

Mangel på struktur holder dig tilbage

Du prøver på at have en struktureret og systematisk tilgang til at levere dine produkter og ydelser. Men du ved at mere struktur er påkrævet.

Men gamle vaner hænger ved og ikke to aktiviteter bliver gennemført ens. Du mangler processer og disciplin. Dine systemer fejler og din indtjening falder.

Du har data, men mangler indsigt du kan handle på

Du ved, at den rigtige tilgang er at være fuldstændig data-drevet. Du har data, men har svært ved at omsætte dem til viden, du kan handle på.

Du gør dit bedste, men i virkeligheden gætter du bare – håber at din næste kampagne er en succes, krydser fingrene, håber det bedste.

Du efterlader penge på bordet

Det betyder, at din forretning konstant løber efter sin hale; kæmper med tro, mening og gætterier. Du har viden, men ikke nok. Du har ressourcer, men ikke nok.

Din ustrukturerede tilgang og mangle på data-indsigt betyder, at du efterlader penge på bordet hver eneste dag. Du vil aldrig helt forstå dine kunder og til sidst… vil de vælge din konkurrent.

Dine ideer er store, men det er ikke nok…

Eksekvering er Alt.

Growth Hacking processen

Efter vi sammen har identificeret din virksomheds One Metric That Matters, vil vores growth hacking bureau arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine unikke væksthæmmere.

Derefter vil vi gennem analyse, idegenerering, prioritering og eksekvering/tests begynde at identificere data-drevne growth hacking teknikker som giver resultater, der betyder noget.

Sådan arbejder vi med Growth Marketing

Vi anvender en systematiseret og data-drevet proces for at levere den størst mulige effekt på din virksomhed på mindst mulig tid. Vi identificerer svage punkter, der holder dig tilbage og så udfærdiger og eksekverer vi en growth aktivitetsplan.

Videnoverførsel til dit team
Vi tror på, at din virksomhed vokser hurtigere, hvis vi arbejder sammen med dit team og overfører viden til hele din organisation. Dit team lærer hurtigt og vidensgabet lukkes.

Erfarent og professionelt team til eksekvering
Vi tilbyder et erfarent og professionelt team indenfor flere discipliner. Det tillader os at udføre mange forskellige marketingopgaver samtidigt. Vi lever i eksekveringsmode.

Vores Growth Hacking proces
At vækste en virksomhed hurtigt er kun muligt hvis en struktureret og systematisk proces er på plads. Først skal der findes et mål – din One Metric That Matters – efterfulgt af en fortsættende proces med at analysere data og derefter generere, prioritere og teste ideer til, hvordan vi når det mål.

Vi udarbejder en køreplan, der viser hvordan og hvornår dit mål bliver indfriet.

Analyse af Kunderejsen (Customer Journey)
Hvor traditionel digital markedsføring først og fremmest fokuserer på at tiltrække trafik og konvertering, fokuserer vi med growth marketing på hele kunderejsen:

 • Tiltrække: Hvordan og hvor finder du kunderne?
 • Konvertering/aktivering: Hvordan engagerer kunderne sig med dit produkt?
 • Fastholdelse: Er din produktoplevelse god nok, så kunderne kommer igen?
 • Henvisninger/loyalitet: Fortæller dine kunder om dig til andre og hvordan?
 • Omsætning: Hvordan maksimerer du Lifetime Value?

Dine første 50 Growth Hacks
Baseret på din unikke situation, analyserer vi dine data – både kvantitative og kvalitative – og identificerer og leverer 50 skræddersyede growth hacking taktikker, som hurtigt kan accelerere din vækst. Disse taktikker tilføjes din vækstmappe og eksekveres i den rækkefølge, der giver de hurtigste resultater. Din vækstmappe fungerer som en idébank og fyldes løbende, når nye ideer opstår.

Hypoteser og eksperimenter
Vi definerer hypoteser, som kan øge din vækst og udfærdiger eksperimenter på baggrund af disse for at validere eller afskrive ideerne med maksimal hastighed og effektivitet. Dette sparer tid og giver viden, så vi hurtigere kan nå dine mål.

Data-drevet læring
Vi måler og styrer processen i vores projektstyringsværktøj, som du naturligvis også har adgang til. Hver opgave og eksekvering fremgår ligesom den læring vi opnår dokumenteres. Det betyder at vi kan tage data-drevne beslutninger og hvordan vi går fremad. Data er vores eneste chef.

 

Hvad tilbyder vi?

Vores konsulentteam har erfaring i mange discipliner, så vi kan eksekvere i mange forskellige digitale områder, som f.eks.:

Måling og Analyse

Analytics
Ved at måle på adfærd og brug på din website kan vi få værdifuld viden om dine kunder. Vi gennemfører et 27-punkt audit af din Google Analytics for at finde ud af, hvor du taber flest potentielle kunder.

Heat Maps & Brugeroptagelser
Ved at anvende heat maps og optagelse af brugere analyserer vi adfærden på din website for at finde vital viden til at forbedre brugeroplevelsen og konverteringsraten.

Målgruppe analyse

Product Market Fit analyse
Ved at bruge spørgeteknikker strategisk kan vi til en vis grad analysere om dine produkter matcher et markedsbehov. Dette er enorm vigtig viden, hvis vi skal skalere din forretning.

Kundeanalyse
Ved hjælp af spørgeteknikker, social medie overvågning, anmeldelser og andre teknikker udfærdiger vi et kundebehovskort. Det giver os viden om de underliggende følelser, der driver handlinger. Det bruges til at forbedre din kommunikation på websiten, i annoncer og de sociale medier.

Brugertests
Såfremt det er nødvendigt, udfører vi brugertests for at kortlægge problemer og forvirringer på hjemmesiden. Disse udføres af rigtige personer overvåget af eksperter.

Digital Markedsføring

Vi kan tage hånd om al din digitale markedsføring på en række platforme f.eks.

 • Google AdWords (Search, Display, Shopping, Remarketing)
 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Youtube

Vi tilbyder udvikling og løbende optimering af din digitale markedsføringsstrategi, sætter målesystemer op, udvikler kampagner og materiale og overvåger omkostninger i forhold til konverteringer.

Marketing Automation
Vi kan implementere et marketing automation system skræddersyet til dine behov så vi kan strømline og effektivisere bestemte marketingopgaver og workflows – det sparer dig dyrebar tid og ressourcer.

Optimering

Søgemaskineoptimering (SEO)
Vi udvikler og implementerer din SEO strategi herunder blandt andet:

 • Teknisk SEO Analyse (Audit)
 • Søgeordsanalyse
 • Indholdsoptimering
 • Linkbuilding

Det sikrer at du har den største synlighed og de bedste placeringer i Google.

Konverteringsoptimering (CRO)
Ved hjælp af førende optimeringsværktøjer kan vi analysere din website for at finde både tekniske og brugeroplevelsesmæssige forhindringer, der hæmmer dine besøgende i at handle.

Vi designer, konfigurerer og implementerer A/B tests for at øge andelen af dine besøgende, der konverterer til leads og kunder.

Indhold

Strategi
Vi udvikler og implementerer din content strategi indeholdende indholdsplanlægning, design, udgivelse og distribution – og selvfølgelig også analyse og rapportering. Det kan eksekveres på flere sociale platforme og i forskellige formater som video, blog, billeder, tekst og audio.

Email Marketing
Vi kan konfigurere og implementere email systemer, designe skabeloner og opsætte automatiske flows.

Leadgenerering

Landingpages
For at sikre høj konvertering bygger vi specifikke landingpages, pop-ups og andre leadgenererende teknikker, så du får den højest mulige konverteringsrate.

Hvad kan du forvente fra os?

Vi forstår klar tale og kommunikation og er klar over, at løbende feedback er nødvendig for din forretning, så du konstant har et overblik over, hvad der foregår. Derfor giver vi dig:

Klar kommunikation
Du har én kontaktperson – din vækstkonsulent – som holder dig informeret om alle aspekter af projektet og som orienterer dig på de ugentlige/månedlige (alt efter plan) statusmøder.

Løbende rapportering
Hver 14. dag får du en rapport, der dokumenterer det arbejde, vi har udført og de erfaringer vi har opnået med de implementerede growth hacks. Du får også anbefalinger på, hvordan vi bedst kommer videre. Du har hele tiden mulighed for at følge vores arbejde i projektstyringsværktøjet.

Investering
Dit månedlige budget bestemmer omfanget af projektet. Vores løsninger starter ved 5.000 kr. (ekskl. moms) om måneden – vi har ingen binding på vores aftaler. Din investering er som regel tjent hjem efter 4-6 måneder.

 

Tag kontakt i dag for at aftale en gratis 30-minutters gennemgang (ikke salgsgas!) med Jan Olsen for at se, om der er et fit mellem vores viden og ekspertise og dine behov og ambitioner. Du kan kontakte os nedenfor.

Vil du have vækst sammen med os?
Book en gratis konsulenttime her: