Om

Vi elsker indhold!

Vi er vilde med godt indhold. Ikke for indholdets egen skyld, men fordi det skaber resultater online. Både for os og for vores kunder. For os gælder det gamle ordsprog:

Content is king!

Vi laver online marketing, der tager udgangspunkt i godt indhold. Det er det vi synes er spændende og udfordrende og også det, vi er bedst til. Vores fokus ligger på content marketing, søgemaskineoptimering og leadgenerering (email).

Vi er vilde med kunder!

Men ikke alle. Der er nogle kunder, hvor vi ikke er det rette fit. Men vi hører gerne fra dig, hvis du har en webshop, er fra en B2B virksomhed eller er iværksætter/selvstændig. Så kan vi nemlig tilføre din virksomhed reel værdi.

Vi er også vilde med vin

Har du også en interesse for vin – så vil det bestemt ikke skade samarbejdet. Vin er også vores passion – men vi drikker ikke i arbejdstiden.

Vi er ordentlige

Ordentlig skal ikke tolkes som at alt er ryddet og pænt – for det er det ikke altid hos os. Men vi er ordentlige mennesker, der holder hvad vi lover og gerne giver dig lidt mere end vi har lovet. Det forventer vi så også af dig, når vi samarbejder. Vores succes er baseret på resultater – dine resultater – derfor har vi 100% fokus på dem.

Vores metode, vi arbejder efter, er også ordentlig. Og den går vi meget op i. Vi kalder den SPOT og det står for Solid – Proven – Optimized – Thorough. Du bliver ikke forsøgskanin hos os – du får en løsning, der er solid, efterprøvet, optimeret og grundig.

Vi vil gerne fortælle vores historie

Vil du høre hele vores historie og vores baggrund og erfaring fra B2B virksomheder som Hewlett-Packard og CSC eller webshops som VinForum Butik og Brandshopping, så lad os mødes over en kop kaffe (eller sidst på dagen måske lidt vin?). Så kan vi også drøfte dine udfordringer og problemstillinger og se hvordan vi kan hjælpe dig.

Du er velkomme til at ringe til vores direktør Jan Olsen på tlf. 71 99 97 27 eller email på jan@jpomarketing.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send os en besked:  • Adresse:
   Kastelsvej 6
   4000 Roskilde
   CVR: 36400757

  • Telefon:
   +45 71 99 97 27