SEO Ekspert

Hvis du leder efter en SEO ekspert er du kommet til det rigtige sted. Vores viden om SEO går helt tilbage til 2004, hvor Jan P. Olsen startede med at rådgive klienter om søgemaskineoptimering.


Så hvis du er interesseret i ekspertise, erfarenhed, gennemsigtighed og troværdighed bør du læse videre. Er du mere til unge, hurtige SEO konsulenter, kan du ligeså godt stoppe her.

10.000 timer for at blive ekspert i SEO

En grundregel siger, at det tager 10.000 timer at blive ekspert i et område som SEO. Så hvis du arbejder 250 dage om året og 8 timer om dagen, tager det altså 5 år, før du er ekspert.


Med mere end 16 års erfaring er vi stolte af at have eksperter om bord hos JPO Marketing – det er der ikke mange andre SEO bureau’er, der kan leve op til. Og noget du får gavn af, såfremt vi vælger at indgå et samarbejde.

Hvad får du af en SEO ekspert?

En ekspert kan noget som andre ikke kan. Her er nogle af disse:


Viden

Du får først og fremmest en stor viden om SEO og adgang til en person, der af erfaring ved, hvad der virker og ikke virker. Du er ikke et eksperiment eller en forsøgskanin, hvor forskellige ting, skal prøves af. Det vi laver for dig, ved vi virker. Og det skaber resultater.


Data og analyse

SEO er data-drevet markedsføring og derfor får du adgang til de værktøjer, som vores SEO eksperter anvender i deres arbejde. Hele vores SEO proces og den køreplan, der lægges for din hjemmeside er baseret på data, analyse og viden. 


Erfarenhed

Når det kommer til SEO kan erfarenhed ikke overdrives. Det er så vigtigt. Jan Olsen har arbejdet professionelt som SEO konsulent siden 2004. Kunderne har været mange, men erfaringen stammer fra store webshops som Philipson Wine og Olivers Petfood. Kendte brands som Rosendahl og BMW og så en lang række B2B virksomheder og mindre virksomheder.

Hvordan kan du bruge en SEO konsulent?

Ekspertviden skal jo anvendes bedst muligt, så derfor er det meget op til dig og dit behov, der afgør hvordan du vil anvende SEO eksperten. 

Men typisk er det følgende områder:

SEO Strategi og Planlægning

Du får en omfattende SEO analyse, strategi og plan for det videre SEO arbejde.

Rådgivning om Linkbuilding

Du får konkrete anvisninger til hvordan du skaffer flere eksterne links til din website.

Workshop og videnoverførsel

Du lærer om SEO og SEO taktikker, så du selv kan gennemføre et SEO projekt.

Gennemførelse af konkret SEO Projekt

Du "outsourcer" al SEO arbejdet til os og så giver vi dig konkrete resultater.

Om Jan - SEO konsulent

Jan P. Olsen er uddannet cand.merc. fra CBS og har desuden en MBA oveni. De første karriereår blev anvendt i IT-branchen som sælger, salgschef og marketingdirektør i Hewlett-Packard og CSC. Siden kom livet som iværksætter med virksomheder som 123solgt.dk, VinForum og Onwine. Fra 2004 er iværksætteriet suppleret med konsulenttilværelsen i JPO Marketing.

Det siger kunderne

Jan Waage

CEO

"JPO Marketing fik os godt placeret i Google på en række af vores essentielle søgeord på under 4 måneder, som de lovede. Og så er Jan meget behagelig at arbejde sammen med."

Henrik Hjarsbæk

Mentaltræner

"Min hjemmeside "voksede" i DR fra 2 til 26 i løbet af 12 måneder efter JPO tog over. Det betyder, at jeg den dag i dag er på Googles side 1 på mine kerne søgeord - og at biksen nu kører rundt som aldrig før."

Lad os drøfte dine muligheder

- Start med at kontakte os her

Jan P. Olsen

Direktør - Digital Seniorkonsulent

jan@jpomarketing.dk

+45 22 14 57 38