Referencer

Hvad siger kunderne om os

Nedenfor kan du læse om nogle af de kunder, vi arbejder og har arbejdet for

Vi har anvendt JPO Marketing til vores online strategi, SEO og Google Adwords – de to sidste fortsætter i et løbende arbejde. Vi har været meget tilfredse og kan kun anbefale JPO Marketing.

Author's imageHenriette H. OlsenVP Sales & Marketing - JAI A/S

 

oceaim stresscoachingOceaim

Oceaim er en virksomhed, der tilbyder stress- og ressourcecoaching til virksomheder og jobcentre. Oceaim er Gazelle virksomhed i Børsens årlige kåring.
JPO Marketing har ansvaret for al online marketing og leadgenerering og implementerer en fuld online salgstragt med content marketing, SEO, email marketing, retargeting og annoncering på forskellige platforme.


 

secmaSecma

Secma er et handelsfirma, der sælger en række førende medicoprodukter til sundhedssektoren. Der er især tale om ultralydsscannere, shockwave-apparater og terapeutisk laser. JPO Marketing er ekstern rådgiver for al online marketing og vi udfører SEO, Google Ads og leadgenerering for Secma med det formål at skaffe flere leads og kunder fra online aktiviteter.


 

Fotograf Karina Frausing Bennedsen

En af vores nye lidt mindre kunder er en nystartet børnefotograf i Esbjerg, Karina Frausing Bennedsen. Karina har været igennem vores proces med en gratis strategi- og marketingplan og har valgt at implementere dele af planen selv under vores kyndige vejledning og coaching. JPO Marketing har dog stået for SEO på siden. Det er der kommet et rigtigt flot resultat ud af.


 

Hans Buch A/S

Hans Buch A/S er en 100 år gammel ingeniør- og handelsvirksomhed (100 år i 2018), der sælger og servicerer instrumenter og måleudstyr til industri- og procesvirksomheder. JPO Marketing har fungeret som ekstern rådgiver og marketing coach for Hans Buch indenfor digital strategi, SEO, AdWords, Email marketing og content marketing. Kort sagt alt som en moderne B2B marketingafdeling beskæftiger sig med.


 

hillerød tandlægerneHillerød Tandlægerne

Hillerød Tandlægerne er en meget moderne tandklinik i Hillerød. I forbindelse med flytning til nye lokaler og udviklingen af en helt ny hjemmeside, ønskede Hillerød Tandlægerne en større synlighed i Google. Så det har vi hjulpet med i form af SEO og Google Ads.


 

frellsen-logoFrellsen

Frellsen er en ældre dansk virksomhed, der fremstiller og sælger chokolade og kaffe. Faktisk er virksomheden opdelt i disse to enheder. JPO Marketing hjælper Frellsen Kaffe med at sælge flere kaffeautomater på det professionelle B2B marked ved hjælp af SEO og AdWords.


 

prezentor_logo_lillePrezentor ApS

Prezentor er en dansk virksomhed, der udvikler og sælger en online præsentationsapp til brug for kundemøder. Målgruppen er danske og internationale B2B virksomheder.

Læs hvordan Prezentor fik succes med Inbound Marketing


 

stjerneKIMOVI ApS

KIMOVI er en iværksættervirksomhed, der producerer og sælger hudplejeprodukter til problemhud. JPO Marketing har stået for online strategi og implementering. Endvidere leverer JPO Marketing løbende ydelser inden for SEO, Google Adwords og sociale medier samt rådgivning omkring drift af online shop.

JPO Marketing fik os godt placeret i Google på en række af vores essentielle søgeord på under 3 måneder, som de lovede. Blandt andet ’tør hud’ og ’bumser på ryggen’, der begge er meget vigtige for os. Super service, meget behagelig at omgås og kompetent.

Author's imageJan WaageCEO & Founder - KIMOVI ApS

Fakta om vores kunder

  • 88

    88% bliver hos os i ét år eller mere

  • 50

    50% køber også rådgivning om sociale medier

  • 100

    100% kan lide vin