fbpx

Referencer

Hvad siger kunderne om os

Nedenfor kan du læse om nogle af de kunder, vi arbejder og har arbejdet for

Vi har anvendt JPO Marketing til vores online strategi, SEO og Google Adwords – de to sidste fortsætter i et løbende arbejde. Vi har været meget tilfredse og kan kun anbefale JPO Marketing.

Henriette H. Olsen – VP Sales & Marketing – JAI A/S

 

Despite

Despite er et helt nyt koncept inden for active og sportswear. Al tøjet er fremstillet af genbrugte plastikflasker og andre bæredygtige materialer. Du får således moderigtigt tøj til en aktiv livsstil samtidigt med, at du gør noget ved miljøet. JPO Marketing hjælper Despite med SEO, Google Ads, Facebook og email markedsføring for at øge salget online.


 

ConWX logoConWX

ConWX opererer i en niche, hvor de leverer præcise vejrdata til især vind- og solenergibranchen. Vejrdata er utrolige vigtige, når det drejer sig om at prissætte strøm fra vindenergi og solenergi. JPO Marketing er ekstern rådgiver for al online marketing og vi styrer selve websiten samt udfører SEO, Google Ads og leadgenerering. På sigt skal vi i gang med et marketing automation projekt.


 

secmaSecma

Secma er et handelsfirma, der sælger en række førende medicoprodukter til sundhedssektoren. Der er især tale om ultralydsscannere, shockwave-apparater og terapeutisk laser. JPO Marketing er ekstern rådgiver for al online marketing og vi udfører SEO, Google Ads og leadgenerering for Secma med det formål at skaffe flere leads og kunder fra online aktiviteter.


 

hillerød tandlægerneHillerød Tandlægerne

Hillerød Tandlægerne er en meget moderne tandklinik i Hillerød. I forbindelse med flytning til nye lokaler og udviklingen af en helt ny hjemmeside, ønskede Hillerød Tandlægerne en større synlighed i Google. Så det har vi hjulpet med i form af SEO og Google Ads.


 

frellsen-logoFrellsen

Frellsen er en ældre dansk virksomhed, der fremstiller og sælger chokolade og kaffe. Faktisk er virksomheden opdelt i disse to enheder. JPO Marketing hjælper Frellsen Kaffe med at sælge flere kaffeautomater på det professionelle B2B marked ved hjælp af SEO og AdWords.


 

Carlo Gavazzi

Carlo Gavazzi sælger elektroniske komponenter og udstyr især inden for bygningsautomatik. JPO har dels udviklet og designet en helt ny website og står for drift af hjemmesiden. Desuden laver vi SEO, Google Ads og anden annoncering. Næste skridt er en større marketing automation implementering.

 


 

maritime uddannelserMaritime Uddannelser

Maritime Uddannelser er en interesseorganisation for otte uddannelsesorganisationer inden for den maritime sektor. Organisationen har netop fået en ny website og i forbindelse med det, har vi SEO optimeret deres WordPress hjemmeside til at være maksimalt synlig i Google.


hh mentality

HH Mentality

HH Mentality tilbyder mentaltræning til aktive sportsudøvere og coacher i at håndtere pres, frygt og nervøsitet. Firmaet drives af Henrik Hjarsbæk og vi har hjulpet Henrik med SEO – rådgivning og sparring i at komme til tops i Google.


 

bake my dayBake My Day

Hos Bake My Day kan du få lækre og indbydende kager til enhver lejlighed, f.eks. dåbskager, bryllupskager eller fødselsdagskager. Både til private og erhverv. Vi har assisteret Bake My Day med SEO og online marketing.


 

Den Krøllede Hjerne

Den Krøllede Hjerne er privatpraktiserende psykologer på Frederiksberg og i Lyngby. De er specialister i unge mennesker og kan behandle en lang række symptomer. Vi hjælper med at skaffe flere klienter til klinikken først og fremmest via SEO.


 

Hans Buch A/S

Hans Buch A/S er en 100 år gammel ingeniør- og handelsvirksomhed (100 år i 2018), der sælger og servicerer instrumenter og måleudstyr til industri- og procesvirksomheder. JPO Marketing har fungeret som ekstern rådgiver og marketing coach for Hans Buch indenfor digital strategi, SEO, AdWords, Email marketing og content marketing. Kort sagt alt som en moderne B2B marketingafdeling beskæftiger sig med.


 

prezentor_logo_lillePrezentor ApS

Prezentor er en dansk virksomhed, der udvikler og sælger en online præsentationsapp til brug for kundemøder. Målgruppen er danske og internationale B2B virksomheder.

Læs hvordan Prezentor fik succes med Inbound Marketing


 

stjerneKIMOVI ApS

KIMOVI er en iværksættervirksomhed, der producerer og sælger hudplejeprodukter til problemhud. JPO Marketing har stået for online strategi og implementering. Endvidere leverer JPO Marketing løbende ydelser inden for SEO, Google Adwords og sociale medier samt rådgivning omkring drift af online shop.

Jan Waage – CEO & Founder – KIMOVI ApS udtaler:

JPO Marketing fik os godt placeret i Google på en række af vores essentielle søgeord på under 4 måneder, som de lovede. Blandt andet ’tør hud’ og ’bumser på ryggen’, der begge er meget vigtige for os. Super service, meget behagelig at omgås og kompetent.

Vil du have vækst sammen med os?
Book en gratis konsulenttime her: