Referencer

Hvad siger kunderne om os

Nedenfor kan du læse om nogle af de kunder, vi arbejder og har arbejdet for

Vi har anvendt JPO Marketing til vores online strategi, SEO og Google Adwords – de to sidste fortsætter i et løbende arbejde. Vi har været meget tilfredse og kan kun anbefale JPO Marketing.

Author's imageHenriette H. OlsenVP Sales & Marketing - JAI A/S

 

Fritz Schur Teknik

FST – Fritz Schur Teknik er en del af FS Energy og leverer pneumatiske og hydrauliske løsninger til industrivirksomheder. JPO Marketing har gennemført et “klassisk” SEO forløb hos FST med teknisk SEO, søgeordsanalyse, indholdsoptimering og content marketing samt link building.


 

Hans Buch A/S

Hans Buch A/S er en 100 år gammel ingeniør- og handelsvirksomhed (100 år i 2018), der sælger og servicerer instrumenter og måleudstyr til industri- og procesvirksomheder. JPO Marketing har fungeret som ekstern rådgiver og marketing coach for Hans Buch indenfor digital strategi, SEO, AdWords, Email marketing og content marketing. Kort sagt alt som en moderne B2B marketingafdeling beskæftiger sig med.


 

frellsen-logoFrellsen

Frellsen er en ældre dansk virksomhed, der fremstiller og sælger chokolade og kaffe. Faktisk er virksomheden opdelt i disse to enheder. JPO Marketing hjælper Frellsen Kaffe med at sælge flere kaffeautomater på det professionelle B2B marked ved hjælp af SEO og AdWords.


 

prezentor_logo_lillePrezentor ApS

Prezentor er en dansk virksomhed, der udvikler og sælger en online præsentationsapp til brug for kundemøder. Målgruppen er danske og internationale B2B virksomheder.

Læs hvordan Prezentor fik succes med Inbound Marketing


 

stjerneKIMOVI ApS

KIMOVI er en iværksættervirksomhed, der producerer og sælger hudplejeprodukter til problemhud. JPO Marketing har stået for online strategi og implementering. Endvidere leverer JPO Marketing løbende ydelser inden for SEO, Google Adwords og sociale medier samt rådgivning omkring drift af online shop.

 

JPO Marketing fik os godt placeret i Google på en række af vores essentielle søgeord på under 3 måneder, som de lovede. Blandt andet ’tør hud’ og ’bumser på ryggen’, der begge er meget vigtige for os. Super service, meget behagelig at omgås og kompetent.

Author's imageJan WaageCEO & Founder - KIMOVI ApS

Fakta om vores kunder

  • 88

    88% bliver hos os i ét år eller mere

  • 50

    50% køber også rådgivning om sociale medier

  • 100

    100% kan lide vin