Referencer

Hvad siger kunderne om os

Nedenfor kan du læse om nogle af de kunder, vi arbejder og har arbejdet for

Vi har anvendt JPO Marketing til vores online strategi, SEO og Google Adwords – de to sidste fortsætter i et løbende arbejde. Vi har været meget tilfredse og kan kun anbefale JPO Marketing.

Henriette H. Olsen – VP Sales & Marketing – JAI A/S

 

Posterly

Posterly sælger personlige plakater af dine egne billeder af især hunde og heste. JPO Marketing har været SEO coach og gennemført et kursusforløb om SEO og hvordan, der arbejdes med SEO i hverdagen i en Shopify shop.


 

Despite

Despite er et helt nyt koncept inden for active og sportswear. Al tøjet er fremstillet af genbrugte plastikflasker og andre bæredygtige materialer. Du får således moderigtigt tøj til en aktiv livsstil samtidigt med, at du gør noget ved miljøet. JPO Marketing hjælper Despite med SEO, Google Ads, Facebook og email markedsføring for at øge salget online.


 

fysioterapeut rødovreFysioterapeut Ida Næsted

Ida er for nylig startet som selvstændig fysioterapeut i Rødovre og ønskede mere synlighed for hendes nye website, så potentielle klienter i Rødvore og omegn ville finde hendes klinik i Google og bestille tid den vej igennem. Vi har bistået med hvad der bedst kan siges at være lokal SEO og så linkbuilding for at gøre siden mere autoritær i Google.


 

hillerød tandlægerneHillerød Tandlægerne

Hillerød Tandlægerne er en meget moderne tandklinik i Hillerød. I forbindelse med flytning til nye lokaler og udviklingen af en helt ny hjemmeside, ønskede Hillerød Tandlægerne en større synlighed i Google. Så det har vi hjulpet med i form af SEO og Google Ads.


 

Carlo Gavazzi

Carlo Gavazzi sælger elektroniske komponenter og udstyr især inden for bygningsautomatik. JPO har dels udviklet og designet en helt ny website og står for drift af hjemmesiden. Desuden laver vi SEO, Google Ads og anden annoncering. Næste skridt er en større marketing automation implementering.

 


 

maritime uddannelserMaritime Uddannelser

Maritime Uddannelser er en interesseorganisation for otte uddannelsesorganisationer inden for den maritime sektor. Organisationen har netop fået en ny website og i forbindelse med det, har vi SEO optimeret deres WordPress hjemmeside til at være maksimalt synlig i Google.


hh mentality

HH Mentality

HH Mentality tilbyder mentaltræning til aktive sportsudøvere og coacher i at håndtere pres, frygt og nervøsitet. Firmaet drives af Henrik Hjarsbæk og vi har hjulpet Henrik med SEO – rådgivning og sparring i at komme til tops i Google.


 

greyhairGreyhair

Hos Greyhair kan du købe specialprodukter til gråt hår – blandt andet silvershampoo. Webshoppen er således meget fokuseret på én målgruppe – nemlig personer med gråt hår. Vi har assisteret Greyhair med en SEO grundpakke og lidt linkbuilding.


 

Den Krøllede Hjerne

Den Krøllede Hjerne er privatpraktiserende psykologer på Frederiksberg og i Lyngby. De er specialister i unge mennesker og kan behandle en lang række symptomer. Vi hjælper med at skaffe flere klienter til klinikken først og fremmest via SEO.


 

Hans Buch A/S

Hans Buch A/S er en 100 år gammel ingeniør- og handelsvirksomhed (100 år i 2018), der sælger og servicerer instrumenter og måleudstyr til industri- og procesvirksomheder. JPO Marketing har fungeret som ekstern rådgiver og marketing coach for Hans Buch indenfor digital strategi, SEO, AdWords, Email marketing og content marketing. Kort sagt alt som en moderne B2B marketingafdeling beskæftiger sig med.


 

prezentor_logo_lillePrezentor ApS

Prezentor er en dansk virksomhed, der udvikler og sælger en online præsentationsapp til brug for kundemøder. Målgruppen er danske og internationale B2B virksomheder.

Læs hvordan Prezentor fik succes med Inbound Marketing


 

stjerneKIMOVI ApS

KIMOVI er en iværksættervirksomhed, der producerer og sælger hudplejeprodukter til problemhud. JPO Marketing har stået for online strategi og implementering. Endvidere leverer JPO Marketing løbende ydelser inden for SEO, Google Adwords og sociale medier samt rådgivning omkring drift af online shop.

Jan Waage – CEO & Founder – KIMOVI ApS udtaler:

JPO Marketing fik os godt placeret i Google på en række af vores essentielle søgeord på under 4 måneder, som de lovede. Blandt andet ’tør hud’ og ’bumser på ryggen’, der begge er meget vigtige for os. Super service, meget behagelig at omgås og kompetent.

Vil du have vækst sammen med os?
Book en gratis konsulenttime her: