Marketing Coaching

Marketing coaching for små og mellemstore virksomheder, der ønsker digital vækst


Med vores marketing coaching program får du en strategi, der flytter din virksomhed nærmere de mål, du har sat for den. Vi giver dig de gode råd og laver en trinvis actionplan, som du (og evt. medarbejdere) implementerer efter vores anvisninger. Vi giver løbende feedback og justerer til, så du bevæger dig mod dine mål. Med coaching programmet bliver du og din virksomhed løbende klogere og sparer penge på konsulenttimer, da du selv udfører arbejdet.

Marketing coaching programmet skræddersyes til din virksomhed og dine behov og hjælper dig med at implementere de rigtige online marketing aktiviteter for din virksomhed, så den oplever markant vækst. Vores kunder oplever ofte disse problemstillinger:

 • Har for lidt intern viden om digital marketing
 • Har svært ved at prioritere mellem online aktiviteter som Adwords, SEO, Facebook, blogging, LinkedIn (hvad skal vi bruge?)
 • Har få ressourcer til marketing
 • At bureauer og konsulentfirmaer tager en meget høj pris for at levere ydelserne
 • At virksomhedens hjemmeside ikke generer nok leads eller salg

Online marketing kan være overvældende, men hvis du fokuserer på den rigtige strategi og gennemfører de valgte marketingaktiviteter med konsekvens, opnår din virksomhed større synlighed online og vil opleve flere besøgende, flere leads, flere kunder og mere salg.

Hvordan kan marketing coaching hjælpe dig?

Øg effektiviteten og sænk omkostningerne

Med en marketing coach får du det bedste fra to verdener:

 1. Du får ekspertviden og ekspertråd, så du kan foretage dig de rigtige aktiviteter – du øger effektiviteten.
 2. Du (eller dine medarbejdere) implementerer og udfører selv de enkelte aktiviteter, så du sparer omkostninger til dyre konsulent- eller bureautimer. Samtidigt sikrer den løbende feedback, at du og dine medarbejdere hele tiden bliver klogere og mere effektive.

Vi hjælper dig med:

 • At finde den rette strategi baseret på de mål, din virksomhed ønsker at opnå.
 • At lave en eksekverbar online marketing plan.
 • At finde de rette online marketing taktikker, der giver mest “bang for the buck”.
 • Råd, ideer, support, feedback og coaching, der bringer din virksomhed fremad.
 • At undgå dyre fejltagelser.
 • De bedste online værktøjer og ressourcer, du har brug for i din online markedsføring.

Hvordan foregår marketing coaching programmet i praksis?

Først og fremmest skræddersyes dit coaching program til dig og din virksomheds behov, situation og mål. Ikke to scenarier er helt ens. Men det er den samme proces, der danner basis for alle vores kunder:

 1. Analyse, mål og strategi

  Det første, vi finder ud af, er, hvor står din virksomhed i dag. Vi analyserer din online tilstedeværelse for at finde de stærke og svage sider og for at finde de muligheder, vi kan anvende fremover. Du fortæller os om din spændende virksomhed og hvor du gerne vil hen (mål) og så udarbejder vi en strategi for, hvordan vi kommer fra den nuværende situation til opnåelse af dine mål. Denne strategi skal naturligvis afklares og godkendes af dig.

 2. Plan og aktiviteter

  Når målene og strategien er klar udarbejder vi en marketingplan med de online marketingaktiviteter, der skal udføres. Hver aktivitet er udførligt beskrevet og lægges på vores online projektstyringsværktøj, så alle kan følge med. Planen rækker typisk 3-6 måneder eller mere ud i tiden, alt efter hvad vi har aftalt.

 3. Eksekvering – To-do’s

  Hver måned (eller uge/14. dag) lægger vi udførlige to-do lister i værktøjet med det arbejde du og din virksomhed skal udføre i den kommende periode. Hver to-do liste hænger sammen med en bestemt marketingaktivitet. Er der spørgsmål til de enkelte opgaver, så hjælper og guider vi naturligvis.

 4. Evaluering

  Hver måned (eller uge/14. dag) evaluerer vi på de udførte opgaver (to-do’s) og aktiviteter og analyserer resultaterne. Du får feedback på, hvad der er rigtigt godt, kan forbedres eller måske gøres anderledes for at få bedre resultater. Vi giver også input til om nogle aktiviteter eller opgaver skal ændres for, at vi hurtigere kan komme frem til målet.

Punkt 3 og 4 gentages hver måned (eller uge/14. dag) i en fortløbende proces, indtil vi har nået vores mål. Dernæst kan vi starte med punkt 1 og 2 igen og lade processen starte forfra.

I mange tilfælde udfører vi også noget af arbejdet (opgaver), men kun hvis du ønsker det eller du ikke selv har ressourcerne til det. Det gælder f.eks. Google AdWords, som vi styrer for mange af vores kunder, som en del af aftalen.

Growth Coaching – få hjælp til growth hacking i din start-up

En variant af vores coaching program er det vi kalder Growth Coaching, som baserer sig på begrebet bag growth hacking. Det er et lidt mere simpelt program, der især henvender sig til start-ups, der skal vokse hurtigt. Her laver vi også først en analyse og definerer målene. Men strategien og planen er lidt mere enkel og typisk meget eksperimenterende og udfordrende. Her gælder det om hurtigt at finde ud af, hvad der virker og ikke virker – selvfølgelig baseret på et oplyst grundlag.

Hver måned udvælger vi 3-5 online marketingtaktikker, som vi mener kan skabe den største vækst (antal besøg, leads eller signups). De godkendes af dig. Så implementerer vi dem hurtigt (i mange tilfælde deles vi om opgaverne) og evaluerer så hurtigt som muligt på, hvad der virker og ikke virker. Det, der virker, forfiner vi og det, der ikke virker skærer vi væk eller prøver at gøre bedre. Og så går vi videre til næste runde.

Her er der fart på, så mentalt skal du også være utålmodig og have fart på, hvis vi skal lave growth coaching sammen. Det har du typisk, hvis du arbejder for en start-up.

Hvad er prisen på marketing coaching eller growth coaching?

Alle coaching programmer er unikke og individuelle, så vi kan ikke give dig en “pakkepris”, der passer til alle. Men vi kan give dig en idé om, hvad du typisk skal regne med.

Vi starter med analyse, mål og strategi, som er grundlaget for hele programmet. I mange tilfælde mødes vi med dig (og dine medarbejdere), så vi i fællesskab kan udvikle mange af tingene, i andre tilfælde kan vi “nøjes” med telefon eller skype. Det er vores erfaring, at den lille virksomhed skal regne med ca. 5-15.000 kr. her og den mellemstore og mere komplekse virksomhed skal regne med 10-30.000+ kr. Men det afhænger meget af den enkelte situation.

Efterfølgende afregnes der månedsvist efter behov og aftale. Vi har aftaler ned til kr. 2.000 pr. måned, som typisk er selvstændige og enkeltmandsfirmaer (terapeuter, konsulenter etc.). Ellers ligger prisen på 5-10.000 kr. månedligt – i mange tilfælde bidrager vi så også med dele af opgaveløsningen.

Hvad du skal gøre nu

Hvis du er interesseret i at tilknytte en marketing coach i din virksomhed, så kontakt os nedenfor.

Vil du have vækst sammen med os?
Book en gratis konsulenttime her: