SEO

Få mere trafik og flere kunder med SEO

SEO eller søgemaskineoptimering er en metode eller en proces til at få din hjemmeside til at blive placeret højere i søgemaskinerne, først og fremmest Google, når vi taler danske forhold. Det er søgemaskinerne, der bestemmer placeringerne, men vi tror på at god SEO er resultatet af aktiviteter, der giver værdi for dem, der besøger din side.

Søgemaskineoptimering hænger helt naturligt sammen med indholdet på din side og derfor Content Marketing. “Content is king” lyder det ofte og det er helt sikkert sandt. Men så gælder også “SEO is queen” for indholdet kan ikke stå alene. Hvis ikke man optimerer indholdet og “gør det lækkert” for Google, så har det ikke en chance i søgemaskinen.

Omvendt er der heller ikke meget ved at have en søgemaskineoptimeret side med dårligt og tyndt indhold. De to hænger sammen.

JPO Marketing er et SEO Bureau, der udspringer af søgemaskineoptimering og vi elsker det! Vores kunders succes er vores succes og der er ikke noget bedre, end når vores kunders hjemmesider kommer på side 1 i Google og gerne helt til tops. Kontakt os hvis din hjemmeside også skal til tops.

For nogle har søgemaskineoptimering ændret sig meget de sidste par år efter Google har slået hårdt ned på dårligt indhold og skumle links. Det har det ikke for os. Vi er stolte af kun at anvende SEO taktikker, som følger Googles retningslinjer – vi vil aldrig risikere vores kunders forretning ved at bruge gråzone-metoder for at opnå en bedre placering. Vi anvender kun metoder som også gælder i morgen og som giver værdi på langt sigt.

Hver dag er der millioner af mennesker, der bruger Google til at finde produkter eller services. 90% af dem klikker på et link på den første side i søgemaskinen. Er din hjemmeside på side 1? Er dine konkurrenter?

Kontakt os allerede nu om Søgemaskineoptimering

Det er derfor vi er her: For at få din hjemmeside på side 1, så du også kan opleve en flod af nye – købende – besøgende til din website. Vores søgemaskineoptimering følger også vores SPOT-metode – den er således Solid – Proven – Optimized – Thorough. Og vi bruger meget tid på selv at være på forkant med de ændringer, der løbende sker i Googles algoritme – det kommer også dig til gode.

Vores SEO ekspertise vil positionere din hjemmeside, så den vil generere den rigtige trafik, der vil konvertere de besøgende til betalende kunder. Vores SEO ydelser er baseret på en konsultativ proces, der forstår din målgruppe og dine mål og vi anvender blandt andet følgende taktikker:

Søgeordsanalyse
Vores søgemaskineoptimering starter altid med at analysere de søgeord, som din målgruppe anvender, når de søger efter dine produkter og services. Søgeordsanalysen er et meget vigtigt trin i enhver optimeringsproces. Vi hjælper dig med at vælge de bedste søgetermer baseret på antal søgninger og relevans for din hjemmeside. Når vi målretter din kampagne fra start af, bliver succesen  så meget større længere nede ad vejen.

Konkurrentanalyse
Konkurrencen er stor på nettet og specielt i Googles søgemaskine. Der er andre, der også gerne vil være nr. 1 på dine søgeord og som prøver at ramme din målgruppe. Og så er der online konkurrenter, du måske ikke umiddelbart tænker over, f.eks. Wikipedia. En konkurrentanalyse afslører dine online konkurrenters styrker og svagheder og viser hvilke muligheder, din hjemmeside har for online dominans.

LinkBuilding
Selv om linkbuilding som aktivitet er ved at blive overtaget af Outreach er der stadig en række metoder og teknikker, man kan anvende til at skabe værdifulde links til din website, der både kan give trafik og forbedre websitens placering i Google. Vi arbejder på at bygge en optimal linkprofil med mange forskellige typer af links. De bedste links er relevante og af høj kvalitet og det er dem, vi først og fremmest arbejder på. At “bygge links” fra andre hjemmesider er en proces, der skal være vedvarende og som kræver tid og tålmodighed. Men det er også det, der kan flytte hjemmesiden for alvor.

Optimering af hjemmesiden og indhold
Godt og relevant indhold er ekstremt vigtigt for at få succes online. Google indekserer nyt og unikt indhold og det betyder at meget er opnået rent SEO mæssigt ved at optimere dit webindhold og tekster. Indholdet skal naturligvis skrives til din målgruppe, men ved at optimere i forhold til Google opnår du også bedre placeringer. Gode tekster kommer højt i Google og formår samtidigt at konvertere de besøgende til kunder. Vores tekstforfattere producerer professionelt og unikt indhold, der leverer et klart og optimeret budskab til både brugere og Google.

Online PR
Indhold, som har nyhedsværdi, har en evne til at spredes lynhurtigt på nettet og du kan nemt skræddersy det til at ramme den målgruppe, der er interesseret i det. Online PR er mere effektiv og en billigere metode end traditionel PR. Online PR rammer både de traditionelle medier men også meningsdannere og bloggere, som i dag kan have stor indflydelse i markedet. Og så har Online PR den fordel, at pressemeddelelsen også kan indholde et link og på den måde både give trafik og øge placeringen i Google.
Vi kan hjælpe dig med at implementere den rigtige Online PR strategi.

Lokal SEO
Lokale søgninger har større og større indflydelse i Google, da omkring 30% af alle søgninger betegnes som lokale. Det betyder, at søgningen indeholder et område/by eller at Google implicit betegner søgningen som lokal. Sidder man i Aalborg og søger efter ‘restaurant’ vil man således kun få vist restauranter fra Aalborg. En lokal søgning kan også indeholde et kort med adresser og meget mere. Er din forretning målrettet et bestemt område, kan vi assistere i at målrette din hjemmeside tilsvarende via lokal SEO.

International søgemaskineoptimering
Der er flere forhold end blot sproget man skal tænke over, hvis man har en international virksomhed og ønsker hjemmesider på flere sprog. JPO Marketing kan hjælpe dig med de rigtige strategier, når du har en international virksomhed.

Video SEO
Video SEO er ikke anvendt af mange og derfor kan den for mange være en rigtig god mulighed for at komme til tops i Google. Du har sikkert lagt mærke til, at Google også viser videoer i søgeresultaterne. Vi hjælper dig med udvikle en multimedie kampagne som kan udvide din tilstedeværelse i Google og nå et bredere publikum.

Analytics
Al søgemaskineoptimering skal overvåges og analyseres løbende. JPO Marketing sætter Google Analytics op på din side, så du kan få mest muligt ud af alle de data, som systemet indsamler og kan træffe de rigtige beslutninger. Vi skal overvåge, hvad der virker, så det kan gentages og forbedre det, der ikke virker. Alt sammen med fokus på relevant trafik og konverteringer.

Rapportering / KPI’er
Hos JPO Marketing rapporterer vi først og fremmest, hvilke resultater vi opnår sammen, så du kan følge udviklingen i dine KPI’er. Men vi rapporterer også på hvad vi har lavet og hvor din hjemmeside f.eks. har fået link fra. Her adskiller vi os fra mange andre SEO virksomheder, der sjældent har fuld transparens. Men vi laver kun arbejde vi kan stå inde for – så derfor skal du naturligvis have alt at vide.