SEO Bureau med fokus på din vækst og dine resultater

Hos JPO får du et professionelt SEO bureau med mange års erfaring, 100% åbenhed og ingen binding på vores SEO aftaler.

Vores gennemprøvede proces sikrer din virksomhed vækst og resultater på en tryg og gennemsigtig måde. Vi ved det virker, så derfor behøver vi ikke at binde dig til noget!

Få vækst med et erfarent SEO bureau

JPO Marketing er et SEO firma med mere end 15 års erfaring og leverer topplaceringer som giver vækst, synlighed, lokal markedsføring og målrettet trafik.

Med vores unikke SEO proces og strategi er du på sikker grund og vores eksekvering sikrer dig øget salg og omsætning.

Vi har 100% gennemsigtighed i vores arbejde og følger naturligvis Googles retningslinjer. 

JPO Marketing fik os godt placeret i Google på en række af vores essentielle søgeord på under 4 måneder, som de lovede.
Jan Waage - CEO i KIMOVI

Vi er et troværdigt SEO firma

Tillid og troværdighed skabes gennem åbenhed og gennemsigtighed. Der findes masser af hurtige konsulenter og "speed-snakkende" unge mennesker, der lover dig guld og grønne skove - især hvis du binder dig i 12 - 60 måneder (ja, der findes aftaler på 5 år!).

Vi går en anden vej.

Vi giver vores kunder resultater baseret på data og fakta sammen med en gennemtestet metode. Vores unikke SEO proces er ikke let eller baseret på fantasi, men derimod på hårdt arbejde, data, analyser og hundreder af tests gennem tiden.

Data-drevet SEO er således en væsentlig del for at få topplaceringer i Google.    

Når vi har lavet din SEO strategi og plan - og du har godkendt den - så kan du løbende følge vores arbejde i vores projektstyringsværktøj. Vi fører en udførlig log over alle de opgaver, vi løser for dig. Og deler alle dokumenter med dig. Der er 100% transparens.

Hvad kan jeres SEO bureau gøre for mit firma?

Mere trafik til websiten

Topplaceringer i Google for de rigtige søgeord, giver mere relevant trafik til din website. Men læg mærke til to ting her; rigtige søgeord og relevant trafik.

Det er vigtigt, at vi optimerer efter de rigtige søgeord, som dine kunder anvender, når de vil købe dit produkt - ikke når de bare vil have information. Det er det, vi undersøger i søgeordsanalysen.

Øge synlighed af dit brand og firma

Når du øger dit firmas eller brands synlighed, vil dine nuværende og kommende kunder huske dig og du vil forblive "top-of-mind" hos dem, når de leder efter et produkt eller service, du sælger. 

Med topresultater i søgemaskinerne vil de konstant se et link til din website og vil klikke mere ofte og dermed besøge din website mere end ellers. Måske fortæller de også om dig til andre?

Flere leads, flere kunder, højere omsætning

Hvem vil ikke gerne have flere konverteringer? Når du øger antallet af konverteringer på din website, gør du noget rigtigt og din forretning vil trives og have succes.

SEO øger antallet af leads og salg, da de besøgende jo er personer, der aktivt har søgt efter produkter og services som dine. Det er relevant og målrettet trafik, hvor konverteringsintentionen er høj.

Udkonkurrere dine konkurrenter

Hvis du laver SEO og dine konkurrenter ikke gør det, så er det klart, at din website har nemmere ved at komme til tops. Så heldig er man sjældent. Men en veltilrettelagt SEO kampagne slår konkurrenterne.

Med vores værktøjer kan vi se hvad konkurrenterne gør, hvor de er stærke og hvor de er svage og målrette din SEO kampagne efter det. Og dermed "stjæle" de topplaceringer, de har nu.

Sådan kommer du i gang

Få en gratis konsulenttime, hvor vi kan gennemgå din website og du kan få konkret rådgivning til de ting, du vil have løst. Helt uforpligtende.

Skal du hyre et SEO Bureau?

Når du har besluttet, at SEO er den rigtige strategi for dig og din virksomhed, så er spørgsmålet om du skal have et SEO bureau til at stå for arbejdet eller om du eller en kollega måske selv kan klare arbejdet? Her er nogle ting, du bør overveje i den forbindelse.


Er der nogen i din virksomhed, der kender til SEO?

SEO består af mange elementer og faktorer. Der er on page SEO, teknisk SEO, linkbuilding og flere andre, der falder ind under strategien. SEO er ikke en "implementér og glem" strategi, den skal justeres og opdateres løbende.


Så det kan være en stor opgave at implementere og vedligeholde en SEO kampagne, hvis der ikke er viden og erfaring om SEO teknikker i virksomheden. Hvis der ikke er viden internt og der ikke er nogen, der tidligere med succes har iværksat en SEO kampagne, så er det bedst at hyre et SEO bureau.


Har du tid og ressourcer til at lære SEO?

Hvis du ikke er overbevist om, at du har behov for et SEO firma og heller ikke har viden internt, men stadig vil udnytte strategien, er uddannelse og træning en mulighed. Som jeg skrev er der mange elementer og faktorer, der skal læres, og da SEO løbende udvikler sig, skal der også følges med i den sidste udvikling.

Har du tiden og ressourcerne til, at du eller en anden i organisationen, kan lære om, hvordan man implementerer en succesfuld SEO kampagne?

Hvis du mangler tid og ikke har råd til at afsætte de nødvendige ressourcer og værktøjer, der anvendes i SEO arbejdet, er det måske bedst at overlade det til et bureau.

Har du tid til at implementere en SEO kampagne? 

SEO er værdifuldt fordi det er en strategi, der hele tiden opdateres og forbedres på din website, så du altid er et skridt foran dine konkurrenter. Og det uanset om det er med indhold eller søgeord - SEO er en strategi, du ikke kan lade være alene.

Der er en masse detaljer, der skal justeres og arbejdes med, så det kan være vanskeligt at nå og prioritere dette, samtidigt med man skal lede en virksomhed.

Din SEO kampagne skal have al den opmærksomhed, den fortjener, så den kan skabe håndgribelige resultater for din virksomhed.

At hyre et SEO bureau er det bedste valg, hvis du ikke selv kan dedikere den nødvendige tid og viden.

Vi ligger selv #1 i Google for søgeord med stor konkurrence som "seo analyse", "seo pakker" og "seo priser".

Hvad vil det betyde for din virksomhed, hvis den lå nummer #1 for vigtige søgeord i din niche?

Vi giver din virksomhed konstant vækst med SEO

Vores samarbejde er baseret på tillid, troværdighed og åbenhed med følgende fordele.

Ingen aftalebinding

Når du indgår et samarbejde med os, kan du altid opsige din aftale med 30 dages varsel. Her er ingen binding, håndjern eller noget med småt.

100% gennemsigtighed

Du kan løbende følge det SEO arbejde, vi laver for dig, i vores projektstyrings-værktøj. Du får 100% transparens - vi har intet at skjule for dig.

Erfaren ekspert

Din SEO ekspert har mange års erfaring med både SEO og generel forretnings-forståelse, så du er i trygge og seriøse hænder. Her er ingen junior-konsulenter.

Har du spørgsmål om SEO? Læs vores faq

Hvad koster SEO?

Prisen på SEO varierer fra kunde til kunde og fra projekt til projekt. Ikke to kunder er helt ens. Vores SEO aftaler starter ved 2.500 kr./måned ekskl. moms. Du kan læse mere om SEO priser her.

Hvor hurtigt virker SEO?

Det er et af de spørgsmål vores nye kunder ofte stiller. Og naturligvis, for hvem vil ikke gerne vide, hvornår investeringen i SEO begynder at give et afkast. Igen afhænger det af den enkelte kunder, men du skal regne med mindst 3-4 måneder. Og så kan du finde et længere svar på spørgsmålet her.

Hvad er on page SEO?

On page SEO er processen med at optimere forskellige elementer på selve din website, så den har størst mulig chance for at blive indekseret af Google og placeret højt i søgemaskinen for søgninger, som din målgruppe anvender. Det har vi også skrevet mere om og det lange svar finder du her.

Kan SEO betale sig?

SEO er en investering, som oftest betaler sig på lang sigt. Selve trafikken fra Google er jo gratis, så når først din website har opnået topplaceringer er ROI (return on investment) helt i top. Læs mere om SEO og ROI her.

Hvad er teknisk SEO?

Teknisk SEO er alle de SEO-aktiviteter, der ikke direkte omhandler selve dit indhold og som ikke har noget med linkbuilding at gøre. Teknisk SEO er dit fundament på selve hjemmesiden og er de faktorer, der afgør, i hvor høj grad søgemaskinerne kan læse og indeksere din hjemmeside. Derfor er de meget vigtige. Læs om teknisk SEO her.

Kan I give en SEO garanti?

Når det drejer sig om SEO, kan der ikke gives en garanti. Det vil simpelthen være uprofessionelt og uetisk. Det skyldes, at vi jo ikke ved, hvad Google finder på og vi ved jo heller ikke om dine konkurrenter er i gang med en SEO proces også.

Så selv om vi har en solid historik med at øge trafik og salg fra SEO, så kan det ikke lade sig gøre at garantere bestemte placeringer i Google.

SEO artikler

Her finder du de seneste artikler fra vores blog med gode råd og tips om SEO og med praktiske anvisninger på, hvordan du selv kan udføre arbejdet.

januar 20, 2020

Læs Mere

september 24, 2019

Læs Mere

marts 19, 2019

Læs Mere

februar 27, 2019

Læs Mere

Lad os drøfte dine muligheder

- Start med at kontakte os her

Jan P. Olsen

Direktør - Digital Seniorkonsulent

jan@jpomarketing.dk

+45 22 14 57 38