LEDIGE PLADSER I JULI ER NÆSTEN VÆK – BOOK INDEN DET ER FOR SENT!

 

Gratis 30-min Strategi Session

 

Få din 100% GRATIS og uden betingelser 30-min Strategi Session Møde (værdi kr. 5.000) som nemt fordobler dit salg på 90 dage. Du får en fuld skræddersyet gennemgang af vores unikke system for at skabe online vækst.

Trin 1 af 4 - Information

HER ER HVAD VI GENNEMGÅR I DIN STRATEGI SESSION

TRAFIK ANALYSE

Vi viser dig, hvor du finder de bedste kunder og ‘sultne købere’ i dit marked. Vi giver dig de lavt-hængende frugter og afslører de hyper-profitable segmenter i din industri (noget du aldrig har set før!).

 

KONVERTERINGSANALYSE – HVOR FALDER DINE KUNDER FRA?

Vi bruger avanceret ‘heat-mapping’ software til at analyse din website og kortlægger konverteringsudfordringer, som koster dig penge på bundlinjen.

 

SKUDSIKKER VÆKST KØREPLAN

Vi giver dig en strategisk plan med marketingtiltag, der dramatisk vil øge din trafik, skabe flere leads og mere salg samt skabe en position, hvor din virksomhed får online dominans. Du får en komplet og specifik plan med vores unikke vækstsystem –  skræddersyet til din forretning og dine mål.

 

360 KONKURRENT ANALYSE

Vi bruger vores egne værktøjer og betalt software til at komme “under huden” på dine største konkurrenter. Vi afslører deres mest lukrative trafikkiler, landingssider, annoncer og endda henvisningssider. På baggrund af dette laver vi en køreplan for hvordan vi udnytter deres svagheder og giver din virksomhed online dominans.

 

(Du skal være hurtig! De GRATIS slots bliver hurtigt optaget)

 

TILMELD DIG DIN GRATIS 30-MINUTTERS STRATEGI SESSION UDEN FORPLIGTELSER OG FÅ DIN 5.000 KR. MARKETING STRATEGI HELT GRATIS

EN LILLE ADVARSEL: Før du tilmelder dig den gratis strategi session skal du være klar over, at den IKKE er for alle. Den er kun for seriøse personer, der er interesseret i at vækste deres forretning på lang sigt og investere i denne vækst.

Vi gør størstedelen af arbejdet, men for at salget skal rykke for alvor, har vi også brug for dit engagement og dedikation. Hvis du ikke er indstillet på det, så lad venligst være med at spilde vores tid.

Men hvis du er klar til at få din forretning i vækstsporet og fordoble din omsætning, så book din GRATIS strategi session nu.

Og gør det hurtigt. Vi har kun et begrænset antal pladser og de plejer hurtigt at blive fyldt op. Ellers er vi nødt til at tage betaling for det.

Her er hvad du skal gøre:

Først udfylder du formularen ved at klikke på knappen nedenunder. Bare rolig – den er simpel og hurtig at gå igennem.

Vi skal blot vide, hvad du sælger, hvordan du gør det og hvad du gerne vil opnå m.m. Jeg er 100% sikker på mit bureau kan forbedre dine resultater markant. Det er derfor jeg gerne vil bruge 5.000 kr. i ressourcer på at vise det.

Klik nedenfor for at booke en session.

Med venlig hilsen

Jan Olsen

JPO Marketing