Content Marketing Bureau

Sådan laver vi content marketing

Hos JPO laver vi content marketing ved at udarbejde indhold af meget høj kvalitet til din website eller blog, som tiltrækker kvalificeret og relevant trafik samt konverteringer (signups, leads, demo-signups, salg). Vi lægger rigtig meget vægt på det sidste, for uden konverteringer er indholdet ret ligegyldigt.

Hvad får du fra vores Content Marketing Service

 • Hele din content strategi og eksekvering, fra start til slut
  Fordel: De fleste andre bureauer skriver bare artikler og deler dem på de sociale medier. Vi udarbejder en total content marketing strategi og udfører den 100%. Tænk på os som en forlænget arm af din marketingafdeling.
 • Omfattende analyse af indholdsideer, der kan tiltrække de rigtige kunder
  Fordel: Kvalificeret og relevant trafik i stedet for besøgende, der ikke bliver til kunder.
 • Indhold af meget høj kvalitet hver måned
  Fordel: Ingen ligegyldige blogartikler.
 • Omfattende og skræddersyet markedsføring af dit indhold
  Fordel: Vi genererer trafik fra annoncering og SEO, vi udgiver ikke blot artikler og laver et par LinkedIn eller Facebook opslag.
 • Aktiv manuel linkbuilding
  Fordel: Giver hurtigere gode placeringer i Google og dermed kommer der hurtigere leads. Vi gør det for vores artikler og for eksisterende artikler, der kan bruge et par links.
 • Skræddersyet plan for at konvertere blog-trafik til leads (konverteringer)
  I stedet for bare at generere trafik, hjælper vi med at generere reelle konverteringer (leads der kan gives til salget, demo-signups eller salg i din webshop).

Vores erfaring

Vi har mere end 10 års erfaring med at lave content marketing, SEO og konverteringsoptimering. Læs vores egen blog for gode eksempler og her lidt om Jan P. Olsen, der driver vores content marketing service:

Om Jan

Jan har beskæftiget sig med godt online indhold siden 1997, hvor hans VinForum gik i luften. Jan har arbejdet for store amerikanske virksomheder som Hewlett-Packard og CSC og været involveret i startups som Onwine og Designfund. Fra 2014 har JPO Marketing været drevet med henblik på at skabe markant superindhold til vores kunder. Indhold, der dels bliver placeret godt i Google og dermed tiltrækker masser af relevant trafik, men også skaber leads og kunder.

ROI og priser

Her er de fordele du får, når du vælger JPO Marketing som dit Content Marketing Bureau:

 1. God pris: Din investering dækker alt. Vi laver en grundig analyse af dine kunder, så vi ved hvilken målgruppe, vi skal tiltrække. Vi udarbejder en content marketing strategi, laver indhold, markedsfører dit indhold, udfører SEO og måler resultaterne. Alt sammen for den pris, du betaler.
 2. Bedre resultater: Vi har erfaring, en gennemprøvet proces og system og kan skabe bedre resultater end for eksempel en ansat eller et andet (ungt) bureau.
 3. Trafik og leads/signups, ikke indhold: Du måler os på den trafik og leads/signups vi skaber, ikke på det indhold vi producerer. Som et resultat udarbejder vi aldrig ”pseudo-indhold” bare for at vise, at vi laver noget – aldrig, nogensinde.
 4. Hurtig igangsætning: Det er ikke nemt at finde et godt content marketing bureau, men vi kan være klar den første dag, da vi har en gennemprøvet proces.
 5. Mere erfaring: Vi har skabt reelle resultater for 20+ virksomheder med content marketing. Vi har lavet de fejl, et nyt bureau begår.
 6. Mere fleksibilitet: Vi kræver ikke en 6 eller 12 måneders kontrakt. Det giver mindre risiko for dig. Vi stopper, når du ikke er interesseret mere (eller har så mange leads, at du ikke kan nå at håndtere dem).

Vores aftaler starter ved kr. 25.000, ekskl. moms. Den pris dækker alt. Den dækker alt du behøver for at få resultater fra content marketing – kundeanalyse, content strategi, udarbejdelse af indhold, betalt annoncering, SEO og linkbuilding samt tracking af de leads vi genererer.

Vi kan implementere det meget hurtigt (én måned), men du kan også trække det over flere måneder, hvis dit budget er mere til det. Så kommer resultaterne naturligvis lidt langsommere.

For at komme i gang bedes du udfylde denne formular:

Dine 6 måneders mål med content marketing
0 of 350
Månedlig trafik til websiten